Blog Page

3 professors de la UVIC s’incorporen al quadre docent de l’Insight Fòrum

3 professors de la UVIC s’incorporen al quadre docent de l’Insight Fòrum

Published by InsightForum in Professors with no comments

El Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management comptarà amb tres noves incorporacions en el seu quadre de professors. Els nous professionals que enriquiran amb la seva llarga trajectòria l’experiència acadèmica dels nostres alumnes provenen de la Universitat de Vic i són experts, cadascun d’ells, en matèries dispars però a l’hora complementàries com el dret privat (civil i mercantil), l’àrea internacional empresarial o les ciències econòmiques i empresarials.

Tot plegat es tradueix en un coneixement global que fa del Programa Insight Fòrum un dels cursos d’extensió universitària més complerts i adaptat a les necessitats que avui dia tenen les PIMES, emprenedors i professionals amb responsabilitats directives.

Els tres nous professors són Miquel Genís, César Duch i Anna Pérez i Quintana.

MIQUEL DELS SANTS GENÍS I SERRA
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Mediació per la Universitat de Vic. Professor de la Universitat de Vic des de l’any 1987 i professor col·laborador en màsters de la Universitat de Barcelona. El seu àmbit docent és el del dret privat en general i particularment el dret de l’empresa i societats, contractació mercantil i dret publicitari i de la comunicació. Expert en dret de les noves tecnologies i comerç electrònic.
Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d`Advocats de Vic amb exercici professional de l’advocacia durant 25 anys, amb despatx obert al públic en l’àmbit del dret privat.

CÉSAR DUCH
Més de 36 anys d’experiència dins l’Àrea Internacional Empresarial (Macromètrica, Inpacsa, apelera Navarra, Eppic, Smurfitt, Roy Consultors e Investigació i Desenvolupament ) tant en el sector Serveis com en el de Consum i en l’Industrial. Conta amb més de 15 anys en l’Àrea Acadèmica i docent i ha col·laborat amb la Universitat Autònoma, Group de Bissy Formation (França), Esma, La Salle Business School, CEA Inc (US) i la Universitat de VIC.

ANNA PÉREZ I QUINTANA
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Professora de grau i postgrau a la Facultat d’Empresa i Comunicació i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic. Àrees d’especialització: Creació d’Empreses, Comptabilitat de Costos i Direcció d’Operacions. Anteriorment ha estat gerent, assessora de persones emprenedores i empresària.

No comments yet

Post Your Comment