Blog Page

Andrés Martín, pare del Mindfulness a Espanya, a Fòrum d’Emprenedors

Andrés Martín, pare del Mindfulness a Espanya, a Fòrum d’Emprenedors

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Aquesta setmana a Fòrum d’Emprenedors hem tingut la sort de conversar amb un escriptor i coach excepcional, l’Andrés Martín Asuero.

Introductor del programa Mindfulness per la Reducció d’Estrès a Espanya, l’Andrés Martín ens guiarà en aquest especial sobre Creixement Personal pel camí de “parar i veure abans d’actuar” per aprendre a “respondre en comptes de reaccionar als esdeveniments”.

És aquesta la principal premissa del Mindfulness o Consciència Plena, que consisteix en una forma especial de prestar atenció, conscientment, al moment present, deixant de banda els judicis.

A tots aquells que esteu en un moment de creixement, tant en l’àmbir professional com personal, us recomanem aquest programa!

De 19h a 20h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet en aquest link.

Aquí teniu la seva trajectòria:

– Andrés Martín Asuero

Llicenciat en Ciències per la Universitat de Navarra, MBA per la Universitat de Deusto, Diplomat en Gestió Internacional per INSEAD i Doctor en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant 16 anys va desenvolupar una carrera en diverses empreses internacionals com a directiu, rebent en dues ocasions la medalla d’or de la cambra de comerç. Buscant una nova orientació professional, va estudiar Reducció d’Estrès mitjançant Mindfulness o Consciència Plena, al Centre Mèdic de la Universitat de Massachusetts obtenint el grau de Professor Certificat.

Introductor del programa MBSR a Espanya el 2004 sobre el qual ha realitzat diverses investigacions, per les que va rebre el Premi REIDE de la Fundació Kovacs.

Autor dels llibres «Con Rumbo Propio, disfruta de la vida sin estrés» i «Sabiduría estratégica, cambiar y cambiarse creando un futuro mejor» de la Editorial Plataforma, així com de mitja dotzena d’estudis científics publicats sobre reducció d’estrès en l’àmbit laboral.

Fundador de la xarxa www.esMindfulness.com de professionals de MBSR (Mindfulness-based Stress Reduction) a Espanya, que engloba la major part dels instructors de Mindfulness; membre de la Society for Organizational Learning (SOL) del MIT i Careholder del HUB Madrid, una organització per al foment de l’emprenedoria i la innovació social.

Especialitzat en programes de Mindfulness per a la Reducció d’Estrès, Lideratge, Aprenentatge Organitzatiu i Transformació. Col·labora amb empreses, hospitals i universitats en recerca i docència, impartint seminaris a més de mil persones cada any.

No comments yet

Post Your Comment