Blog

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

El vending, un sector interessant per emprendre

Al programa Fòrum d’Emprenedors d’avui abordarem un sector que ofereix moltes oportunitats per emprendre: el vending.

Els nostres convidats, no només ens faran una aproximació al vending, si no que a més ens explicaran les seves pròpies iniciatives emprenedores en aquest sector, que de ben segur seran molt inspiradores.

No deixeu d’escoltar el programa d’avui, com sempre, de 19 a 20h per Ràdio Vic o per Internet a Tunein.com

Aquí us presentem els convidats d’aquest especial “Serveis de vending a les empreses”:

– Ramon Vicente Ribes
És el President de l’Associació de Vending de Catalunya, càrrec que ocupa des de l’any 2008. Emprenedor i empresari, porta més de 30 anys impulsant projectes i iniciatives empresarials en el sector del vending.

– Gemma Prat Serra
És una jove emprenedora llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Publicitat i Relacions Públiques. Va començar a treballar a l’empresa Fussimanya on ja des de petita hi havia tingut relació. Actualment es dedica a la gestió de l’empresa, porta l’Associació d’Artesans i oficis de boca Osona Terra i ha impartit classes d’envasat d’aliments. La seva vida ha girat sempre a l’entorn de l’alimentació i la gastronomia.

– Emili Domenech
És el CEO i fundador de BSC Nutritional. Format en Marketing i direcció d’empreses, la seva activitat professional s’ha desenvolupat en els àmbits de la informàtica, Internet, comunicació i tractament d’aigua; dissenyant i desenvolupant projectes innovadors, creatius i de valor afegit en aquets mercats.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Les Associacions d’Emprenedors, impulsores de la col·laboració entre emprenedors a Catalunya

El fet emprenedor és quelcom inherent a la nostra societat, molt especialment aquí a Catalunya. Noves idees i nous projectes sorgeixen dia a dia al nostre voltant, però moltes vegades aquestes iniciatives no poden prosperar per sí soles, necessiten d’una petita empenta, alguna cosa que les impulsi i les connecti amb el teixit empresarial.

Aquest és el paper que juguen les Associacions d’Emprenedors, ajudar a fomentar l’acció de ser emprenedor, afavorint la col·laboració i la creació de sinergies entre els joves empresaris catalans i vetllant per aquesta manera tan nostra de reactivar l’economia del país.

Tot seguit us presentem als nostres convidats, i us animem a escoltar el programa d’avui sobre “Associacions d’Emprenedors”. A partir de les 19:00h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Dret d’empresa a Fòrum d’Emprenedors

El dret d’empresa és un aspecte transversal en qualsevol negoci, sigui del sector que sigui. Per això al programa d’avui hem convidat a tres advocats, tots ells experts en diferents àmbits del dret d’empresa, per donar-nos una mica de llum a qüestions com: quins aspectes legals ha de tenir en compte un emprenedor a l’hora d’iniciar un projecte, o bé quins són els sectors, dintre de l’emprenedoria, que en aquests moments necessiten més assessorament legal.

Us animem a escoltar el programa d’avui a partir de les 19:00h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda, Programa

Mindfulness i eficàcia personal

Andrés Martín Asuero presenta a ESADE el seu treball sobre Mindfulness com a element de desenvolupament i eficàcia personal. Un treball que pot aportar molts beneficis en camps vitals per als emprenedors com l’autoestima, el benestar personal i la reducció de l’estrès.

Aquí teniu un breu resum, us animem a escoltar-lo.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Andrés Martín, pare del Mindfulness a Espanya, a Fòrum d’Emprenedors

Aquesta setmana a Fòrum d’Emprenedors hem tingut la sort de conversar amb un escriptor i coach excepcional, l’Andrés Martín Asuero.

Introductor del programa Mindfulness per la Reducció d’Estrès a Espanya, l’Andrés Martín ens guiarà en aquest especial sobre Creixement Personal pel camí de “parar i veure abans d’actuar” per aprendre a “respondre en comptes de reaccionar als esdeveniments”.

És aquesta la principal premissa del Mindfulness o Consciència Plena, que consisteix en una forma especial de prestar atenció, conscientment, al moment present, deixant de banda els judicis.

A tots aquells que esteu en un moment de creixement, tant en l’àmbir professional com personal, us recomanem aquest programa!

De 19h a 20h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet en aquest link.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Conversant sobre Emprenedors i Finances

Per molts emprenedors, la part financera de l’empresa és tot un handicap al començar, per això al programa Fòrum d’Emprenedors d’avui hem convidat a professionals experts en finances, tots ells també emprenedors, que ens donaran una mica de llum en aquest tema.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Emprendre en el sector de la salut i la olística

Avui a Fòrum Emprenedors parlarem de l’emprenedoria al voltant de la salut i la olística, és a dir, la salut entesa com el benestar del cos per dins i per fora. Avui dia, que vivim envoltats d’estrès i de tensions tant en l’àmbit laboral com en el personal, ha sorgit tota una corrent de “medicina alternativa” que ha fet possible que molts emprenedors s’embarquin en projectes innovadors en aquest sector.

Els nostres convidats d’avui són bons exemples de tot això, emprenedors que han fet de la seva passió per aquest benestar del cos la seva professió.

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

Emprenedoria en els serveis socials a Fòrum d’Emprenedors

Al programa Fòrum Emprenedors d’aquesta tarda abordarem un dels àmbits de l’emprenedoria que està en alça: «Emprenedoria en el sector Serveis Socials». Amb la situació en la que ens trobem, amb les demandes socials en fort augment i pocs recursos per finançar-les, avui és necessari fer més amb menys. I això significa que cal innovar.

Exemples d’innovació social són el que ens porten els nostres convidats d’avui, que ens parlaran, no només dels seus projectes, sinó també de la seva experiència personal com a emprenedors.

A continuació us els presentem:

0
Author: InsightForum
Category: Programa

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S AL PRIMER PROGRAMA INSIGHT FÒRUM DE MÀRQUETING I MANAGEMENT

Ja s’acosta l’inici del Primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management, el curs d’extensió universitària acreditat per la Universitat de Vic, que s’impartirà a Can Muntanyola a partir del 24 de gener i fins el 6 de juny de 2013.

El programa executiu compta amb un professorat de primer nivell format per prestigiosos professionals en actiu i emprenedors, la majoria també docents, que actualment imparteixen classes a les millors universitats i escoles de negocis de Catalunya com UVIC, UPC, UB, UOC, ESADE, UPF, entre d’altres.

El curs Insight Fòrum té una durada de 148 hores lectives i es centra en proporcionar una formació de molta qualitat, especialment dissenyada per a PIMES, emprenedors i professionals amb responsabilitats directives.

Recordeu que les inscripcions al curs es tancaran el proper 21 de gener.

Aquí teniu el link directe per fer la inscripció

0
Author: InsightForum
Category: Agenda

E-commerce i ventes per Internet, avui a Fòrum Emprenedors

Al programa Fòrum Emprenedors d’avui abordarem un dels àmbits de l’emprenedoria que més ha canviat en els darrers anys, especialment perquè ha modificat un negoci tan tradicional com el comerç i l’ha transformat en una activitat absolutament digital i també absolutament social.

En l’àmbit de l’activitat comercial, per més que hi segueix havent activitat en botigues, centres comercials, agències de viatges o centres especialitzats, anar de compres està canviant a passes gegantines. Estem, poc a poc, passant del passejar pel carrer a passejar per la xarxa, de viure l’experiència física, quasi cerimonial, d’anar a comprar, a una experiència absolutament funcional, però també molt social.

Actualment, des de casa podem adquirir multitud de productes que és troben a qualsevol lloc del món, que ens venen empreses o particulars a través d’Internet i on les experiències de compra prenen noves dimensions. I els comerços han d’enginyar-se-les per incorporar-ho a la seva activitat, ja sigui en la comunicació, la captació de clients, la transacció o en la pròpia experiència de compra.

I per parlar de l’e-commerc i les ventes per Internet ens acompanyen Agustí Arroyo, propietari de T52 un petit Taller d’Emocions, Karen Prats i David Pérez, socis fundadors de Pop Corner, una empresa especialitzada en Pop Up Stores, i Josep Alberti, soci fundador i CEO de GRERA.NET, un reconegut marketplace B2B guanyador del premi Millor Iniciativa Emprenedora 2010 de la Cambra de Comerç de Barcelona.

De 19 a 20h a Ràdio Vic (90.3 FM). No us el perdeu!