Blog Page

CAN MUNTANYOLA SERÀ LA NOVA SEU DEL PRIMER PROGRAMA INSIGHT FÒRUM DE MÀRQUETING I MANAGEMENT

CAN MUNTANYOLA SERÀ LA NOVA SEU DEL PRIMER PROGRAMA INSIGHT FÒRUM DE MÀRQUETING I MANAGEMENT

Published by InsightForum in Programa with no comments

Noves dates i nova seu per al Primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management. El curs d’extensió universitària, que està acreditat per la Universitat de Vic, s’impartirà a Can Muntanyola a finals de gener del 2013.

Amb aquest canvi d’ubicació, el programa executiu es beneficiarà de les noves instal·lacions de Can Muntanyola, que compta amb més de 2.000 metres quadrats de nova construcció que integren tots els serveis de suport a l’activitat econòmica, un servei d’allotjament empresarial i un centre de formació directiva. Les classes s’impartiran en aules totalment equipades en aquest centre de serveis per empreses de Granollers, el més nou i modern del Vallès.

Així, el programa Insight Fòrum no només comptarà amb un professorat de primer nivell, amb professionals en actiu i emprenedors procedents de les millors universitats i escoles de negocis de Catalunya com UPC, UB, UOC, ESADE, UVIC, PPF; sinó també amb unes instal·lacions i uns equipaments d’última generació que permetran als alumnes la màxima comoditat i eficàcia durant curs.

NOVES DATES DEL PROGRAMA

Les classes del Primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management s’iniciaran el dia 24 de gener del 2013 i finalitzaran el dia 6 de juny del mateix any. En total el curs constarà de 148 hores lectives distribuïdes en 3 blocs: Màrqueting i management; Habilitats i competències; Emprenedoria i introemprenedoria.

I tot amb l’objectiu d’apropar els coneixements a la pràctica professional, mitjançant una metodologia que permet aplicar els continguts de les sessions a la resolució de casos reals plantejats pels participants del curs. Així, el programa Insight Fòrum contribuirà de manera molt directa a impulsar noves iniciatives empresarials oferint, no només formació, sinó també assessorament a tots aquells professionals i emprenedors que desitgin crear, millorar o reorientar els seus negocis.

No comments yet

Post Your Comment