Blog Page

Conversant sobre Emprenedors i Finances

Conversant sobre Emprenedors i Finances

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Per molts emprenedors, la part financera de l’empresa és tot un handicap al començar, per això al programa Fòrum d’Emprenedors d’avui hem convidat a professionals experts en finances, tots ells també emprenedors, que ens donaran una mica de llum en aquest tema.

Així mateix abordarem un altre aspecte important a l’hora d’endegar un negoci o un projecte: la cerca de finançament. Veurem noves tendències, com el crowfunding, que han fet possible que molts emprenedors hagin pogut transformar la seva idea innovadora en un projecte empresarial.

Tot seguit us presentem als nostres convidats, i us animem a escoltar el programa d’avui a partir de les 19:00h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet.

Carles Amadó

Directiu experimentat en direcció i organització d’empresa, tecnologia i gestió d’equips.
Criat en una família d’emprenedors i professionals lliberals, després de formar-se en Informàtica i direcció d’empresa i de 6 anys com a consultor internacional per grans empreses, va fundar Edorea, consultoria orientada a la PIME i a empreses que busquin un alt grau d’implicació i innovació en els seus col·laboradors. Les seves especialitats són la Direcció i control de gestió empresarial, la Gestió del canvi i la Dinamització comercial.

Toni Terán

MBA per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Direcció financera, Gestió i Comptabilitat de l’empresa també per la UPF. Té àmplia i reconeguda experiència com a directiu en el sector bancari francès i espanyol i porta més de 10 anys en la gestió de banca d’empresa. Un professional capaç d’analitzar i entendre les necessitats del client, és un estrateg atent als canvis del mercat i sap adaptar-se a les diferents situacions. Consultor des de fa 5 anys, amb creació de despatx propi fa ja més de 2 anys.

Jonathan García

És enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Després d’un any treballant com a trader al mercat de valors, aquest jove emprenedor va fundar Megafounder, un projecte innovador per canviar la manera de trobar finançament per als emprenedors. Amb Megafounder, que és una plataforma de crowdfunding per emprenedors, Startups i negocis, Jonathan ja ha rebut varis reconeixements com el Premi al millor emprenedor tecnològic de Girona de l’any 2012.

Si voleu tornar a veure o escoltar tots els programes anteriors de Fòrum d’Emprenedors, visiteu la web www.insightforum.tv

No comments yet

Post Your Comment