Blog Page

Descomptes i bonificacions pel curs Insight Fòrum de Màrqueting i Management

Descomptes i bonificacions pel curs Insight Fòrum de Màrqueting i Management

Published by InsightForum in Programa with 1 comment

Ara, recuperar la inversió feta en el Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management, és més fàcil i còmode. Gràcies a la bonificació de la Fundació Tripartita pots recuperar totalment o parcial aquesta inversió en formació. A més, el tràmit el podeu gestionar a través del CTUG – T. 93 538 12 00 o www.ctug.cat

En aquesta bonificació hi intervenen dues variables: el crèdit de que disposa l’empresa per formació, que el podeu calcular fàcilment amb el Simulador de crèdit de que disposa la Fundació Tripartita a la seva web; i el càlcul del cost del curs, pel que la Fundació estipula un cost estàndard per participant en funció del nivell de la formació. Podeu veure informació més detallada sobre aquests paràmetres a la web del CTUG.

Així, del preu inicial del curs, que són 1.650 euros, amb l’aplicació de la bonificació de la Fundació Tripartita es podria fer el següent càlcul aproximat:

Curs bonificat per la Fundació Tripartita
Per empreses de menys de 5 treballadors bonificació de fins 420€. Preu bonificat: 1.230€*
Per empreses de més de 5 treballadors bonificació de fins 962€. Preu bonificat: 688€*
* Aquests exemples són orientatius. Per saber l’import exacte de la bonificació caldrà fer el càlcul amb les dades aportades per l’empresa.

15% de descompte per col·lectius

Tots els membres de les següents col·lectivitats podran beneficiar-se d’un 15% de descompte sobre el preu del curs: l’Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), l’Associació de Comerciants Gran Centre de Granollers, membres del Grup de Desenvolupament Empresarial del Vallès Oriental (GDE), les empreses allotjades al Centre de Negocis GREG, socis del centre esportiu Espai Wellness, subscriptors de la revista IPMARK, subscriptors de la Revista del Vallès, alumnes i exalumnes del Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG) i alumnes i ex-alumnes de la UVIC.

A més, aquest descompte és acumulable a la bonificació de la Fundació Tripartita. A continuació, un càlcul aproximat de com quedaria el preu final del curs aprofitant totes les bonificacions i descomptes:

Exemple preu del curs amb descomptes aplicats: Preu bonificat + 15% de descompte
Empresa de menys de 5 treballadors: 982€*
Empresa de més de 5 treballadors: 440€*
* Aquests exemples són orientatius. Per saber l’import exacte de la bonificació caldrà fer el càlcul amb les dades aportades per l’empresa.

En definitiva, un curs de formació superior i de gran qualitat impartit per professionals de primer nivell a uns preus més que competitius i aquí, al Vallès. Sens dubte, val la pena aprofitar aquesta oportunitat.

1 Comment

Post Your Comment