Blog Page

Dret d’empresa a Fòrum d’Emprenedors

Dret d’empresa a Fòrum d’Emprenedors

Published by InsightForum in Agenda with no comments

El dret d’empresa és un aspecte transversal en qualsevol negoci, sigui del sector que sigui. Per això al programa d’avui hem convidat a tres advocats, tots ells experts en diferents àmbits del dret d’empresa, per donar-nos una mica de llum a qüestions com: quins aspectes legals ha de tenir en compte un emprenedor a l’hora d’iniciar un projecte, o bé quins són els sectors, dintre de l’emprenedoria, que en aquests moments necessiten més assessorament legal.

Us animem a escoltar el programa d’avui a partir de les 19:00h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet.

Us presentem als nostres convidats d’avui:

– Josep Mª Roura

És Advocat especialista en Dret de les Tecnologies de la Informació per ESADE. Entre les seves especialitats estan els aspectes legals en companyies emergents i relacionades amb activitats tecnològiques, Internet, comunicació, entreteniment i productores de drets audiovisuals.

Actualment és responsable de consultoria i assessorament legal a empreses en CGS Jurídic Patents i Marques. També és professor titular de Dret de la Comunicació a la UOC.

– Miquel Genís

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Mediació per la Universitat de Vic. Professor de la UVic des de l’any 1987 i professor col•laborador en màsters de la UB. El seu àmbit docent és el del dret privat, en general, i particularment el dret de l’empresa i societats, contractació mercantil i dret publicitari i de la comunicació. Expert en dret de les noves tecnologies i comerç electrònic.

Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d`Advocats de Vic amb exercici professional de l’advocacia durant 25 anys, amb despatx obert al públic en l’àmbit del dret privat.

– David Oliva

Llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona, és especialista en Dret penal, Dret de responsabilitat civil, Dret de l’Assegurança i Dret civil matrimonial. És col·legiat en exercici al Col·legi d’Advocats de Vic des de l’any 1990.

Actualment és Soci Fundador de «Justconsulting Advocats Associats», despatx que va fundar l’any 2004. Porta 25 anys exercint l’advocacia, i sempre en despatx propi, i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com articulista i tertulià.

No comments yet

Post Your Comment