Blog Page

E-commerce i ventes per Internet, avui a Fòrum Emprenedors

E-commerce i ventes per Internet, avui a Fòrum Emprenedors

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Al programa Fòrum Emprenedors d’avui abordarem un dels àmbits de l’emprenedoria que més ha canviat en els darrers anys, especialment perquè ha modificat un negoci tan tradicional com el comerç i l’ha transformat en una activitat absolutament digital i també absolutament social.

En l’àmbit de l’activitat comercial, per més que hi segueix havent activitat en botigues, centres comercials, agències de viatges o centres especialitzats, anar de compres està canviant a passes gegantines. Estem, poc a poc, passant del passejar pel carrer a passejar per la xarxa, de viure l’experiència física, quasi cerimonial, d’anar a comprar, a una experiència absolutament funcional, però també molt social.

Actualment, des de casa podem adquirir multitud de productes que és troben a qualsevol lloc del món, que ens venen empreses o particulars a través d’Internet i on les experiències de compra prenen noves dimensions. I els comerços han d’enginyar-se-les per incorporar-ho a la seva activitat, ja sigui en la comunicació, la captació de clients, la transacció o en la pròpia experiència de compra.

I per parlar de l’e-commerc i les ventes per Internet ens acompanyen Agustí Arroyo, propietari de T52 un petit Taller d’Emocions, Karen Prats i David Pérez, socis fundadors de Pop Corner, una empresa especialitzada en Pop Up Stores, i Josep Alberti, soci fundador i CEO de GRERA.NET, un reconegut marketplace B2B guanyador del premi Millor Iniciativa Emprenedora 2010 de la Cambra de Comerç de Barcelona.

De 19 a 20h a Ràdio Vic (90.3 FM). No us el perdeu!

No comments yet

Post Your Comment