Blog Page

El primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management Acreditat per la UVIC

El primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management Acreditat per la UVIC

Published by InsightForum in Professors, Programa with no comments

Queda menys d’un mes perquè s’iniciï el Primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management, un curs d’extensió universitària que s’impartirà al Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG) a partir del 2 d’octubre.

Aquest programa executiu, amb el que s’inicia l’activitat formativa d’Insight Fòrum, està acreditat per la Universitat de Vic i compta amb un quadre de professors i experts professionals que actualment col·laboren a les millors universitats i centres de negocis del país. Ferran Ramón-Cortés (consultor i escriptor), Albert Buscató (eco-emprenedor) o Joan Riera (professor d’ESADE) són alguns dels experts que aproparan els seus coneixements sobre màrqueting i management a la comarca del Vallès.

UN MUNT D’AVANTATGES PER A COL·LECTIUS EMPRESARIALS

El curs Insight Fòrum de Màrqueting i Management es un programa formatiu especialment pensat per a PIMES, emprenedors i professionals amb responsabilitats directives. És per això que nombrosos col·lectius empresarials com l’associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), Associació de Comerciants Gran Centre de Granollers, membres del Grup de Desenvolupament Empresarial del Vallès Oriental (GDE), empreses allotjades al Centre de Negocis GREG, socis del centre esportiu Espai Wellness, subscriptors de la revista IPMARK, subscriptors de la Revista del Vallès i alumnes i exalumnes del Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG) gaudiran d’un 15% de descompte en el preu del curs per als seus membres. Aquest descompte serà acumulable a la possibilitat d’acollir-se a la bonificació a través de la Fundació Tripartita.

Així mateix, tots els alumnes matriculats al curs rebran una subscripció gratuïta de 6 mesos a la revista IPMark, la revista empresarial número 1 a Espanya.

Podeu descarregar el Programa Insight Fòrum en PDF aquí.

Per a més informació i inscripcions:

Insight Fòrum
if@insightforum.cat
www.insightforum.cat

CTUG
info@ctug.cat
T. 93 538 12 00
www.ctug.cat

No comments yet

Post Your Comment