Blog Page

El vending, un sector interessant per emprendre

El vending, un sector interessant per emprendre

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Al programa Fòrum d’Emprenedors d’avui abordarem un sector que ofereix moltes oportunitats per emprendre: el vending.

Els nostres convidats, no només ens faran una aproximació al vending, si no que a més ens explicaran les seves pròpies iniciatives emprenedores en aquest sector, que de ben segur seran molt inspiradores.

No deixeu d’escoltar el programa d’avui, com sempre, de 19 a 20h per Ràdio Vic o per Internet a Tunein.com

Aquí us presentem els convidats d’aquest especial “Serveis de vending a les empreses”:

– Ramon Vicente Ribes
És el President de l’Associació de Vending de Catalunya, càrrec que ocupa des de l’any 2008. Emprenedor i empresari, porta més de 30 anys impulsant projectes i iniciatives empresarials en el sector del vending.

– Gemma Prat Serra
És una jove emprenedora llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Publicitat i Relacions Públiques. Va començar a treballar a l’empresa Fussimanya on ja des de petita hi havia tingut relació. Actualment es dedica a la gestió de l’empresa, porta l’Associació d’Artesans i oficis de boca Osona Terra i ha impartit classes d’envasat d’aliments. La seva vida ha girat sempre a l’entorn de l’alimentació i la gastronomia.

– Emili Domenech
És el CEO i fundador de BSC Nutritional. Format en Marketing i direcció d’empreses, la seva activitat professional s’ha desenvolupat en els àmbits de la informàtica, Internet, comunicació i tractament d’aigua; dissenyant i desenvolupant projectes innovadors, creatius i de valor afegit en aquets mercats.

No comments yet

Post Your Comment