Blog Page

Emprendre en el sector de la salut i la olística

Emprendre en el sector de la salut i la olística

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Avui a Fòrum Emprenedors parlarem de l’emprenedoria al voltant de la salut i la olística, és a dir, la salut entesa com el benestar del cos per dins i per fora. Avui dia, que vivim envoltats d’estrès i de tensions tant en l’àmbit laboral com en el personal, ha sorgit tota una corrent de “medicina alternativa” que ha fet possible que molts emprenedors s’embarquin en projectes innovadors en aquest sector.

Els nostres convidats d’avui són bons exemples de tot això, emprenedors que han fet de la seva passió per aquest benestar del cos la seva professió.

A continuació us els presentem:

– Anna Moré

Amb 35 anys d’experiència en el món de l’estètica, ha cursat un màster en estètica facial i corporal; quiromassatge, terapeuta de Reiki i drenatge limfàtic. S’ha format en Ayurveda i ha fet un mòdul d’especialització en un hospital de medicina Ayurvèdica a la India.
En aquests moments està en un programa d’estudi sobre Psicologia Evolutiva i un altre de Descodificació Biològica, d’origen francès.

Directora i fundadora dels dos centres propis The Natural One, dedicats a l’estudi i salut de la pell de manera natural i olística. Creadora d’una línea de cosmètica natural que porta el mateix nom. Treballant amb aquesta línea i amb la seva metodologia, té una franquícia a Blanes i quasi 50 centres entre Catalunya i Balears.

Ferran Juárez Pluvins

És tècnic superior en anàlisi i control i ha treballat durant molts anys de rastrejador de fauna per diferents països. Porta fent meditació des de ben petit i fa uns 8 anys va començar a fer tècniques energètiques.

En els darrers 7 anys s’ha dedicat al tema PH i PHE, una tècnica francesa de fa 30 anys, i a la medicina ayurvèdica. També és l’impulsor de l’assignatura “Tècniques de concentració” a l’escola Santa Caterina de Vic, que porta funcionant amb molt d’èxit des de fa 4 anys, i que tot just també ha iniciat aquest curs amb l’escola Sagrat Cor de Vic.

– Francesc Sucarrats Botet

És fisioterapeuta i osteopata del equip nacional de Waterpolo i de L’estudi Fisioterapeutic de Vic. Ha dedicat gran part de la seva vida a l’esport professional, en particular a la natació i al waterpolo , arribant a aconseguir importants resultats com el títol de Subcampió d’Espanya en 200m braça l’any 1990 o amb el C.N.Mataró, equip que milita a Divisió d’honor de Waterpolo, van arribar a ser Campions de Catalunya i Sub-campions d’Espanya de 1ºDivisió al 2005.

Actualment també exerceix com a professor del Màster d’Osteopatia a la Universitat d’Alcalà d’Henares a Madrid.

Escolteu-los en directe a partir de les 19h a Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet en el següent link: http://tunein.com/radio/R%C3%A0dio-Vic-903-s80764/

No comments yet

Post Your Comment