Blog Page

Emprenedoria en els serveis socials a Fòrum d’Emprenedors

Emprenedoria en els serveis socials a Fòrum d’Emprenedors

Published by InsightForum in Agenda with no comments

Al programa Fòrum Emprenedors d’aquesta tarda abordarem un dels àmbits de l’emprenedoria que està en alça: «Emprenedoria en el sector Serveis Socials». Amb la situació en la que ens trobem, amb les demandes socials en fort augment i pocs recursos per finançar-les, avui és necessari fer més amb menys. I això significa que cal innovar.

Exemples d’innovació social són el que ens porten els nostres convidats d’avui, que ens parlaran, no només dels seus projectes, sinó també de la seva experiència personal com a emprenedors.

A continuació us els presentem:

Dani Juliá
És Gerent i Responsable de l’Àrea Educativa de REIR, una entitat sense ànim de lucre destinada a oferir Recursos Educatius per a la Infància en Risc. A nivell d’emprenedoria social, actualment gestiona projectes socials per diferents poblacions del Vallès Oriental i de tota Catalunya.
És Llicenciat en Història per la Universitat de Càdiz, Educador Social Habilitat per CEESC i Postgrau en intervenció estratègica en la resolució de conflictes de nens i adolescents per la UOC.

Salvador Simó
És Doctor en Educació Inclusiva i Terapeuta ocupacional. Director del postgrau internacional d’Emprenedoria Social de la UVic, actualment en preparació, i del Màster en Treball de la Universitat Andres Bello de Xile.
També és Coordinador del projecte d’Emprenedoria Social EcoSPORTech, finançat per la Caixa i del projecte d’ES Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social. A més, participa com a assessor del projecte d’ES REDESHIEN a Portugal.

Ricard Aceves
És el Director General de l’Associació Sant Tomàs-PARMO, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual a Osona. Així mateix, és director general de la Fundació Privada Tac Osona, depenent de Sant Tomàs i conseller delegat de Ecogrup ecològica, participada per Sant Tomàs. També és vicepresident de SINERGRUP, associació de vuit entitats d’economia social d’arreu de Catalunya.

Els podreu escoltar en directe a partir de les 19h a Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet en el següent link: tunein.com/radio/R%C3%A0dio-Vic-903-s80764/

No comments yet

Post Your Comment