Blog Page

Fòrum Emprenedors, la tertúlia dedicada al món de l’emprenedoria

Fòrum Emprenedors, la tertúlia dedicada al món de l’emprenedoria

Published by InsightForum in Agenda, Programa with no comments

Aquest dimecres, 05 de desembre, estrenem Fòrum d’Emprenedors, el nou programa de Ràdio Vic dedicat al món de l’emprenedoria, a la gestió empresarial i a la comunicació; però molt concretament a la figura de l’emprenedor en sí.

Cada dimecres, els nostres convidats conversaran durant una hora en una tertúlia oberta que girarà al voltant d’un tema o sector empresarial concret. En aquest primer programa parlarem d’Emprenedoria i formació. Marcos Carbonell, Manager Director a l’Escola Eina i expert en organització industrial; Anna Fàbregas, Directora de màrqueting de la UVic; i Judith Badia, consultora estratègica de comunicació i Directora acadèmica de l’Insight Fòrum, conversaran sobre quines són les necessitats en formació per als emprenedors d’avui dia.

D’aquesta manera, cada setmana contarem amb veus expertes i professionals que aportaran les últimes novetats i tendències en el seu àmbit, així com amb testimonis d’emprenedors que ens parlaran en primera persona de la seva experiència personal. Tot plegat, per donar una visió fresca i propera del fet emprenedor.

El programa està impulsat i dirigit per Oriol Brutau, Director de l’Insight Fòrum, i per Ràdio Vic, i s’emetrà tots els divendres de 19 a 20h.

No comments yet

Post Your Comment