Blog Page

Les Associacions d’Emprenedors, impulsores de la col·laboració entre emprenedors a Catalunya

Les Associacions d’Emprenedors, impulsores de la col·laboració entre emprenedors a Catalunya

Published by InsightForum in Agenda with no comments

El fet emprenedor és quelcom inherent a la nostra societat, molt especialment aquí a Catalunya. Noves idees i nous projectes sorgeixen dia a dia al nostre voltant, però moltes vegades aquestes iniciatives no poden prosperar per sí soles, necessiten d’una petita empenta, alguna cosa que les impulsi i les connecti amb el teixit empresarial.

Aquest és el paper que juguen les Associacions d’Emprenedors, ajudar a fomentar l’acció de ser emprenedor, afavorint la col·laboració i la creació de sinergies entre els joves empresaris catalans i vetllant per aquesta manera tan nostra de reactivar l’economia del país.

Tot seguit us presentem als nostres convidats, i us animem a escoltar el programa d’avui sobre “Associacions d’Emprenedors”. A partir de les 19:00h per Ràdio Vic (90.3 FM) o per Internet.

– Leo Torrecilla

Llicenciat en administració i direcció d’empreses a ESADE i MBA especialitzat en Finances, és Administrador Gerent de l’empresa familiar Moldiplast,S.L. i l’actual President de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya.

Entre les seves activitats professionals trobem l’assistència a Fires Internacionals i a Conferències sobre Gestió organitzades per la Generalitat de Catalunya, ESADE, Cambres de Comerç, entre d’altres; així com el suport en ventes i en control Financer de petites empreses.

– David Galve

Llicenciat en Ciències Empresarials i expert en béns de productes tecnològics, és Director de la consultora de vendes Optimum sl. i Vicepresident de l’associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya.

Amb més de 15 anys d’experiència com a consultor especialista en l’àrea de vendes, és també Professor de l’àrea de vendes del Postgrau d’Emprenedoria de la Universitat Politècnica de Catalunya i de l’MBA de l’escola de negocis I&S.

– Eugeni Casterjón

Format inicialment en Imatge i So, la seva experiència professional abasta vint anys en els quals ha desenvolupat diversos negocis propis. Fundador i President de Compostadores.com des de l’any 2002, és l’actual President de Ecoemprenedors.cat, una organització empresarial multisectorial que impulsa els valors de la sostenibilitat ambiental a Catalunya.

És també soci del Cercle d’Economia, on impulsa els temes referents a la Sostenibilitat, i membre de la comissió executiva de joves empresaris de la Cambra de Comerç de Barcelona.

No comments yet

Post Your Comment