Professors, ponents i conferenciants

Experiència, criteri i solvència professional

Oriol Brutau
Empresari de màrqueting i comunicació. Emprenedor en noves tecnologies de comunicació i articles de consum. Consultor de màrqueting i comunicació de la marca.
Màster en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte per UPC, Direcció General de Màrqueting DGM ESADE i Direcció General d’Empreses de Serveis DGES ESADE, Postgrau en Gestió i Administració d’Empreses per UPF.
President de NEEC, Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya i membre de l’executiva del Grup de Desenvolupament Empresarial del Vallès Oriental. Membre de Granollers Empren. Imparteix habitualment seminaris de màrqueting, noves tecnologies de la comunicació i xarxes socials. És professor del programa de iMàrqueting de la UVic. Col·labora amb màsters i postgraus d’UPC, UVic, IL3, UdG.
Judith Badia
Consultora de màrqueting i comunicació. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Experta en estratègia de comunicació i gestió de comptes. Professora associada a la Universitat Pompeu Fabra i col.laboradora en postgraus de l’IDEC. Ha treballat durant més de 20 anys en diferents agències de publicitat multinacionals com EURO RSCG, Tiempo BBDO, Delvico Bates i Grey Trace ocupant diversos càrrecs des de supervisora de comptes a directora de serveis al client. Ha estat vinculada a diverses universitats (Abat Oliba, Universitat de Vic, Universitat Oberta de Catalunya) on ha realitzat tasques docents sempre en l’ambit del màrqueting i la comunicació. Actualment desenvolupa i implementa consultoríes estratègiques.
Albert Rof
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB , Diplomat en Màrqueting per Barcelona Activa, MBA per la Universitat de Girona i Small Business Management Program per la Universitat de Califòrnia, ha desenvolupat la seva activitat professional durant 20 anys en l’àrea del màrqueting i comercialització, en els sectors de gran consum (Bimbo, Nutrexpa, Kellog ‘s i Chupa Chups), i en el de les TIC i Internet.
Ha fundat, entre altres, els projectes d’Internet www.pisos.com i www.habitat24.com. Actualment és director general de MANAGEMENT.cat, empresa dedicada a la consultoria estratègica, plans de negoci, màrqueting i Internet. Des de fa anys compagina la tasca professional amb la docència, sent col·laborador habitual en diverses universitats i escoles de negoci.
Albert Buscató
Emprenedor, fundador i director general d’Albus Golf. Enginyer Tècnic Agrícola amb més de 20 anys d’experiència laboral en diferents sectors industrials com els materials de construcció, químics, agroquímics, neteja industrial o joguines, en empreses multinacionals, PYMES i microempreses. Ha desenvolupat les seves tasques dins de departaments tècnics, comercial i de màrqueting fins arribar a la fundació i direcció de la seva propia empresa amb la que després d’un periode de R+D+i de dos anys, ha aconseguït un exitós llançament de producte que actualment comercialitza a més de 20 països.
David Galve
Emprenedor. Director de la consultora de vendes Optimum sl. Llicenciat en Ciències Empresarials i expert en béns de productes tecnològics. Més de 15 anys com a consultor especialista en l’àrea de vendes. Ha desenvolupat solucions de consultoria comercial en venda directa i desenvolupament de canals de distribució.
Professor de l’àrea de vendes del Post Grau de Emprenedoria d’Universitat Politècnica de Catalunya i de l’MBA de l’escola de negocis I&S. Formador de totes aquelles persones que tenen relació amb el client.
Joan Fàbrega
Director de Fundraising i relació amb empresa a Fundació Intervida. És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la UAB i màster en Estratègia i Creativitat per la Universitat Blanquerna URL. Vinculat al món de la comunicació durant molt anys, ha treballat en diverses agències multinacionals de publicitat entre elles, BBDO, Publicis i TBWA.
Xesco Serrano
Professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la UOC. Soci i Director Creatiu de l’agència Remake. És llicenciat en Publicitat per la UAB i diplomat en disseny gràfic. Ha treballat com a director d’art i director creatiu per diverses agències de publicitat: Ogilvy One, Bassat, DDB, Rapp Collins i CP Comunicación Proximity.
Sònia Barahona
Directora de projectes a Grup Transversal. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i formació contínua en el Postgrau de Cultural and Marketing Management a la City University of London. 15 anys d’experiència en planificació estratègica i comunicació.
Ramon Martin Guart
Director Client Leadership a l’agència de mitjans Mindshare, companyia que pertany a WPP que és un dels principals grups mundials de comunicació. També és professor a la Universitat Pompeu Fabra i a la UOC. És Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i Màster en Direcció i Administració d’Empreses (MBA), especialització en Màrqueting per ESADE. Anteriorment ha treballat a les agències de mitjans Initiative Media i Media Planning, tant a Espanya com a Amèrica Llatina. Alguns dels clients que ha gestionat són Bayer, BBVA, Damm, Diageo, Fira Barcelona, Kellogg’s, “laCaixa”, LG Electronics, L’Oreal, Nestle, Nissan, Zurich Assegurances, entre d’altres.
Lluís Pastor
Director dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i director general d’Editorial UOC. És professor de comunicació a la UOC i a la Universitat Ramon Llull. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i titulat en Direcció i Administració d’Empreses per IESE. Ha escrit nombrosos llibres sobre comunicació i acaba de publicar «Capità de la teva vida», un llibre de coaching professional.
Ferran Ramon-Cortés
Professor de comunicació personal i interpersonal. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per ESADE. Assessor de comunicació de diversos polítics i empresaris del país. Va treballar durant 19 anys a una agència multinacional de publicitat i comunicació. Actualment dirigeix l’Institut de comunicació «5 Fars». Col.labora habitualment a diferents universitats i mitjans de comunicació i és autor entre d’altres dels llibres de La illa dels 5 fars.
Iñaki Bustínduy
Llicenciat en Economia-ADE i Ciències Polítiques-Sociologia, màster en Direcció Financera i doctorand en Ciències Socials i Jurídiques. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en consultoria de recursos humans, tant en entorns multinacionals com locals. També ha tingut experiència directiva com a gerent d’un important grup de distribució de material elèctric i com a emprenedor de diversos negocis. Actualment és Soci-Director de H&B Human and Business on dirigeix i implementa projectes de desenvolupament professional i organitzacional. Col-labora com a professor associat de graus, postgraus i màsters en diverses universitats del país.
Joan Riera
Soci director d’Active Development, professor de l’ESADE Entrepreneurship Institute i sobretot emprenedor. És president del Club Innovació d’ESADE Alumni, així com membre de la Junta del Club d’Emprenedors i Inversors. En la seva àmplia experiència internacional ha treballat al Regne Unit i USA, i ha estat cofundador i primer director general del parc d’innovació ESADE CREAPOLIS, coach de més de 400 emprenedors, o organitzador del primer Fòrum d’inversors d’ESADE. També és conseller independent en diverses companyies i escriptor i conferenciant en l’àmbit de la innovació i l’entrepreneurship.
Marcos Carbonell
Llicenciat en Ciències Empresarials per UAB i màster en organització industrial per l’UPC. Actualment és Manager Director a l’Escola Eina i Director of Controlling & Asset Management a Tundra Grup. 15 anys d’experiència en gestió i control general, planificació de negocis, captació de capital, finances i administració en empreses d’àmbit tant nacional com internacional: Espanya, EUA, Regne Unit, Itàlia, Alemanya i Panamà.
Josep María Roura
Advocat, Dret de les Tecnologies de la Informació ESADE.
Especialista dels aspectes legals en companyies emergents i relacionades amb activitats tecnològiques, Internet, de comunicació, entreteniment i productores de drets audiovisuals.
Actualment responsable de consultoria i assessorament legal a empreses en CGS Jurídic – Patents i Marques. Responsable 1999-2002 Departament Legal en Latinia, Responsable 1998-2001 departament legal PTI, SL
Consultor Economia i Empresa – Professor titular dret de la comunicació UOC.
Toni Teran
MBA per la Universitat Pompeu Fabra. 2008. Màster en Direcció Financera, Gestió i Comptable de l’Empresa per la Universitat Pompeu Fabra. Director d’Executive Education a Expertise en Finançament, UPF
Director de Banca d’Empresa del 1993 al 2008. Gestió de l’actiu i del passiu, captació de noves empreses, estudi i concessió del finançament de circulant i dels projectes d’inversió. Director d’equip de Gestors de Pime. Gestió de patrimoni de directius vinculats a les empreses.
Consultor des de 2008, especialitzat en finançament d’empresa, director de restructuring, estratègia d’empresa i M & A. Des del 2010, fundador i director de Finances Consulting consultoria estratègica i financera.

Miquel dels Sants Genís i Serra
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Mediació per la Universitat de Vic. Professor de la Universitat de Vic des de l’any 1987 i professor col·laborador en màsters de la Universitat de Barcelona. El seu àmbit docent és el del dret privat en general i particularment el dret de l’empresa i societats, contractació mercantil i dret publicitari i de la comunicació. Expert en dret de les noves tecnologies i comerç electrònic.
Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d`Advocats de Vic amb exercici professional de l’advocacia durant 25 anys, amb despatx obert al públic en l’àmbit del dret privat.
César Duch
Més de 36 anys d’experiència dins l’Àrea Internacional Empresarial (Macromètrica, Inpacsa, apelera Navarra, Eppic, Smurfitt, Roy Consultors e Investigació i Desenvolupament ) tant en el sector Serveis com en el de Consum i en l’Industrial. Conta amb més de 15 anys en l’Àrea Acadèmica i docent i ha col·laborat amb la Universitat Autònoma, Group de Bissy Formation (França), Esma, La Salle Business School, CEA Inc (US) i la Universitat de VIC.
Anna Pérez i Quintana
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Professora de grau i postgrau a la Facultat d’Empresa i Comunicació i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic. Àrees d’especialització: Creació d’Empreses, Comptabilitat de Costos i Direcció d’Operacions. Anteriorment ha estat gerent, assessora de persones emprenedores i empresària.