Blog Page

L’Insight Fòrum vol ajudar a les empreses Vallesanes a ser més competitives i generar ocupació

L’Insight Fòrum vol ajudar a les empreses Vallesanes a ser més competitives i generar ocupació

Published by InsightForum in Programa with no comments

Després de veure aquesta notícia publicada a La Vanguardia, des d’Insight Fòrum volem llançar un missatge esperançador:

ENTRE TOTS PODEM CANVIAR-HO!

I és que Insight Forum és una aposta decidida per ajudar a les empreses Vallesanes a ser més competitives, a assolir l’èxit empresarial, a generar ocupació, riquesa i valor social.

Per això estem a punt d’iniciar el Primer Programa Insight Fòrum de Màrqueting i Management, un curs d’extensió universitària que s’impartirà al Centre Tecnològic Universitari de Granollers (CTUG).

El programa executiu, que està acreditat per la Universitat de Vic, es centra en proporcionar una formació de molta qualitat, especialment dissenyada per a PIMES, emprenedors i professionals amb responsabilitats directives. Per fer-ho, compta amb un professorat de primer nivell format per prestigiosos professionals en actiu i emprenedors, la majoria també docents, que actualment imparteixen classes a les millors universitats i escoles de negocis de Catalunya com UPC, UB, UOC, ESADE, UVIC, PPF, entre d’altres.

Amb l’objectiu d’apropar els coneixements a la pràctica professional, mitjançant una metodologia que permet aplicar els continguts de les sessions a la resolució de casos reals plantejats pels participants del curs, el programa Insight Fòrum vol contribuir de manera molt directa a impulsar noves iniciatives empresarials oferint, no només formació, sinó també assessorament a tots aquells professionals i emprenedors que desitgin crear, millorar o reorientar els seus negocis.

UNA BECA PER PREMIAR L’EXCEL·LÈNCIA EMPRESARIAL DELS ALUMNES

A més dels descomptes a diferents col·lectius empresarials, l’Insight Fòrum també vol premiar l’excel·lència dels alumnes a través d’una beca de la mà de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers.

Un cop finalitzat el curs, una comissió avaluadora seleccionarà un emprenedor entre els alumnes que tinguin algun projecte d’emprenedoria i que el vulguin desenvolupar immediatament. L’alumne escollit podrà gaudir durant 6 mesos de les instal·lacions de Can Muntanyola i de l’assessorament de professors del curs per tirar endavant el seu projecte empresarial.

No comments yet

Post Your Comment